Heerhugowaard Centraal


De verkiezing ‘Club van het Jaar’, een initiatief van het AD en diverse regionale nieuwsbladen is een groot succes. Een recordaantal sportieve en culturele clubs is genomineerd en er zijn al meer dan 73.000 stemmen uitgebracht. Op clubvanhetjaar.nl staan vijf Heerhugowaardse clubs genoemd waarop tot vrijdag 7 juni gestemd kan worden.

In de categorie sport zijn de genomineerde clubs: roeivereniging Ossa en de voetbalclubs Reiger Boys en SVW'27. In de cultuurhoek nemen deel
Featherhair Creations en Time to Sing. Stemmen wegen mee in verhouding tot de grootte van de clubs.

In de meest recente tussenstand staan Reiger Boys en SVW'27 in de provincie op een 48e en 49e plek met 48 en 36 stemmen. Ossa heeft 10 stemmen, maar staat 40e.  Onder cultuurclubs staat Featherhair Creations 4e met 54. Time to Sing komt niet voor in de lijst met clubs die minimaal één stem hebben vergaard.

Clubs kunnen uitdragen waarom hun club zo leuk en/of bijzonder om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Er zijn dit jaar liefst 1.300 aanmeldingen. De clubs met de meeste stemmen in de provincie worden gekroond tot provinciewinnaar (minimaal 50 stemmen). Een vakjury kiest uit de twaalf provinciewinnaars welke sport- en cultuurclub zich ‘Club van het Jaar’ mogen noemen.

Op 28 juni worden de winnaars bekendgemaakt. De winnaars ontvangen, naast de nationale titel, een masterclass naar keuze en een professionele promotiefilm voor hun club.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl