Heerhugowaard Centraal


In de organisatie is het een en ander veranderd, toch is het de bedoeling dat het Coolpleinfestival ook dit jaar het nieuwe theaterseizoen inluidt. Theater Cool heeft een nieuw festivalplan ingediend bij cultuurwethouder John Does.

De afgelopen zeven jaar trokken de stichting Culturele Amateur Manifestatie (CAM) en Cool samen op om het festival te organiseren maar in het voorjaar van dit jaar kondigde Cool al aan dat de huidige vorm niet meer bij het theater past. Hiermee kwam ook de samenwerking met CAM ten einde. Een klap voor het CAM-bestuur, die zelfs zo hard aankwam dat het bestuur besloot te ontbinden.

Wat er dan precies anders moet, wil Cool nog niet prijsgeven. "We zijn in overleg met de gemeente ten behoeve van nieuw beleid", meldt Cool-directeur Lineke Kortekaas. Zodra dit rond is, wordt duidelijk in welke hoedanigheid het festival het nieuwe theaterjaar zal aftrappen. De wethouder rekent op een glansrol voor de amateurs. (Foto: Archief)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl