Heerhugowaard Centraal


In West-Graftdijk krijgt de kruising van de Provincialeweg (N246) en de Zuiddijk (N244) een rotonde. Vanaf dinsdag 11 juni tot en met zaterdag 15 juni vinden er 's avonds en 's nachts werkzaamheden plaats, wat door het verkeer niet onopgemerkt zal blijven.

Van dinsdag tot en met donderdag blijven beide wegen toegankelijk voor het verkeer. In de avond en nacht van vrijdag op zaterdag zijn de N246 vanaf de Kogerpolder en de N244 vanaf het pontje in Akersloot afgesloten.
Het verkeer wordt door borden omgeleid via de A7 of A9. Voor fietsers geldt dit niet, het fietspad blijft gewoon open.

Het ombouwen van het kruispunt naar een rotonde is nodig omdat de provincie Noord-Holland de Kogerpolderbrug vernieuwt. Om het verkeer zo min mogelijk hinder te laten ondervinden van de werkzaamheden, bouwt de provincie naast de te vervangen brug een tijdelijke brug. Deze wordt via de nieuwe rotonde aangesloten op de N244. Vanaf zaterdagochtend 15 juni gaat al het verkeer over de tijdelijke Kogerpolderbrug. (Foto: Provincie Noord-Holland)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl