Heerhugowaard Centraal


Senioren die deze zomer thuisblijven, kunnen zich uitstekend vermaken op de diverse locaties van De Pieter Raat Stichting. Zo treedt in Hugo-Waard op 20 juni het muziekgezelschap MAMS op, en 27 juni wordt er de eerste filmavond onder de noemer Hugo-Scoop gehouden. Zondag 7 juli treedt Gouden Dagen-goochelaar Steven Kazàn op in De Raatstede.

MAMS speelt op 20 juni vanaf 19:00 uur swingende liedjes van vroeger en nu en toegang kost 2,50 euro aan de deur. De nieuwe Hugo-Scoop is een bioscoopbelevenis in het restaurant van Hugo-Waard.  Vanaf 19:00 uur wordt gratis ‘Tulipani’ vertoond op groot scherm. Een Hollands familiedrama, dat zich afspeelt in het mooie Italië en voor gespreksstof zorgt.

Gouden Dagen Heerhugowaard zorgt ervoor dat goochelaar, entertainer en komediant Steven Kazàn voor slechts 5 euro per persoon te bewonderen is. Hij brengt op 7 juli vanaf 14:30 uur een show vol humor, interactie en ongelooflijke goocheltrucs.  Kaartjes, maximaal twee per persoon, zijn op 27 juni bij De Raatstede te koop van 11:00 tot 12:30 uur.

,,En er staat nog heel veel meer op de rol’’, vertelt Antoinette Bronkhorst, DPRS- welzijnscoördinator. ,,Dat er zoveel wordt georganiseerd is fijn voor alle Waardse senioren. Zeker als familieleden met vakantie gaan en zij thuis blijven.’’

Ook een leuke, gratis activiteit in Hugo-Waard: de stadsvogellezing van het IVN, op 28 juni om 10:30 uur. Meer info op dprs.nl/activiteiten en op de geprinte maandprogramma’s, verkrijgbaar bij De Raatstede, Hugo-Waard en het Arboretum.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl