Heerhugowaard Centraal


Organisator Joost de Vries van Zomertoer Heerhugowaard kijkt tevreden terug op het evenement.  Zaterdag ging het dak er op het evenemententerrein in 't Kruis af met coverband The Tour en ook de zondag was een groot succes.

"Dankzij de gemeente konden we de wedstrijd uitzenden op een groot scherm, waardoor de bezoekers ook naar de finale bleven kijken. Al met al een fantastische middag en een geweldige sfeer.", zo laat De Vries weten.  Volgens hem waren er zo'n drieduizend mensen op het evenement afgekomen.

Zomertoer ging dit jaar qua locatie terug naar waar het ooit begonnen is, Na vijf jaar het Stadsplein te hebben gebruikt streek het festival dit jaar weer neer in 't Kruis. De formule bleef wel ongewijzigd,  dus waren allerhande Hollandse toppers aanwezig.  Een bijzonder moment was het afscheid van Jan Keizer en Anny Schilder die na 40 jaar bezig zijn met een afscheidstournee,  maar ook acts als Frans Duijts, Henk Dissel, John West en Helemaal Hollands wisten het publiek te vermaken.

Even voor 17:00 uur volgde de daverende finale met Wesly Bronkhorst, waarna gezamenlijk de finale van het WK vrouwenvoetbal werd gevolgd. Ondanks de verloren pot bleek het een schot in de roos.

 

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl