Heerhugowaard Centraal


Ruim veertig leerlingen van groep 3 en 4 van de Van Arkelschool uit Broek op Langedijk hebben de nieuwe Klim- en Klauterroute van de BroekerVeiling ingewijd met een uitgebreide testrun. Vanaf deze week is de uitdagende route open voor alle kinderen.

Op uitnodiging van de BroekerVeiling hadden de kinderen van de basisschool Van Arkel, feitelijk buren van het museum, de eer om de nieuwe klim- en klauterroute als eerste uit te proberen. Met tien onderdelen als klimwanden, een zolderhut, klauterbalk over het water en slootje springen waren de kinderen enthousiast in de weer. Favoriet bleken het vlotvaren en het rondje slootje springen en klauteren over het water.

Wie even bij moet komen van al het geklauter kon zich vermaken bij de vele beesten op het museumterrein. Zo zijn er de varkens Bram en Betty, geitjes, konijnen en pauwen die onlangs een aantal jongen hebben gekregen.

De route is mede mogelijk gemaakt door Junior Kamer Heerhugowaard-Langedijk, Stichting Lief Langedijk en Stichting Vrienden van het Museum.

Meer informatie over het museum op broekerveiling.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl