Heerhugowaard Centraal


Op de Dirk Camphuysenstraat in Heerhugowaard zijn twee jonge mannen mishandeld door een man en een vrouw, meldt Politie Heerhugowaard. Dit gebeurde nadat ze iets naar de vrouw hadden geroepen toen zij langs fietste.

Rond 4:00 uur in de vroege zaterdagochtend liepen de twee jongens, in gezelschap van twee meiden, vanaf het Coolplein naar de Dirk Camphuysenstraat.

Ze waren net de rotonde overgestoken toen ze iets naar de vrouw riepen. Verderop stopte de vrouw en er kwam een man naar haar toe fietsen. Daarna zijn de twee jongens door deze man en vrouw ernstig mishandeld. De leeftijd van twee daders ligt rond de dertig jaar.

Vermoedelijk heeft de vrouw blond haar met krullen en droeg ze die nacht opvallende kleding met panter(achtige) print. De man droeg donkere kleding en heeft mogelijk donker haar.

Wie iets gezien heeft wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anoniem contact opnemen kan via 0800-7000.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl