Heerhugowaard Centraal


Op 28 en 29 september wordt alweer de tiende editie van de Tattoo Conventie Alkmaar gehouden in de Grote Kerk. Vanuit heel de wereld komen fantastische tattoo-artiesten naar de kaasstad, maar ook de live muziek en de vertrouwde gezellige sfeer zullen er weer zijn.

Wie overweegt een tatoeage te laten zetten kan zich in de sfeervolle ambiance van de gotische Grote Kerk naar lieve lust laten inspireren. In ruim 25 stands staan tattoo-artiesten van over de hele wereld klaar om te informeren en mee te denken over het ontwerp. Is de kogel door de kerk, dan kun je direct plaatsnemen om jouw tatoeage te laten zetten. Maar verder is natuurlijk iedere tatoeage-liefhebber welkom op deze jubileumeditie.

Op grotekerkalkmaar.nl is meer te vinden over de Tattoo Conventie Alkmaar. De kerk is zaterdag 28 september van 11:00 tot 20:00 uur en op zondag 29 september van 11:00 tot 19:00 uur geopend. Een kaartje kost 12,50 euro en kinderen onder de 12 jaar kunnen gratis naar binnen, mits onder begeleiding van een volwassene. Deze Tattoo Conventie komt tot stand in samenwerking met Tattoo Centre Alkmaar. (foto: ricardoclick.com)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl