Heerhugowaard Centraal


Deze zomer worden er in Het Oude Gemaal in Heerhugowaard drie avondconcerten gehouden in het kader van The International Holland Music Sessions. Het tweede TIHMS-concert wordt gehouden op zaterdag 27 juli en zal worden gegeven door de gelegenheidsduo's Alina Holender & Alex Ramirez en Takanori Yakamoto & Sander Pittig.

TIHMS trekt elke zomer meer dan 100 jonge muzikale talenten van over de hele wereld aan. Deze talenten volgen masterclasses en geven in een periode
van vijf weken meer dan 150 concerten in de regio. Op de 27e speelt Holender, een Oostenrijkse cellist, samen met de Spaanse pianist Ramirez werken van Beethoven en Strauss. De Japanse violist Yakamoto presenteert met de Nederlandse pianist Pittig muziek van Janácek en eveneens Beethoven.

Het concert begint om 20:00 uur en toegang kost 18 euro. TIHMS-begunstigers betalen 15 euro en CJP/Jongerenpashouders 9 euro. Kinderen onder 13 jaar mogen gratis naar binnen. Er zijn slechts 50 zitplaatsen in de kleine zaal, waarvan de akoestiek zich uitstekend leent voor klassieke muziek.

Bestellen gaat via tihms.com/concerten en indien niet uitverkocht zijn kaarten verkrijgbaar aan de zaal.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl