Heerhugowaard Centraal


Veel familieleden van senioren zijn in augustus op vakantie. Om thuisblijvende Waardse senioren ook een zonnig gevoel te bezorgen, organiseert Gouden Dagen Heerhugowaard op zondag 18 augustus het zomerse concert van La Familia genaamd 'Bella Italia' om 10:45 uur in De Raatstede en daarna nog eens om 15:00 uur in Grand Café Het Arboretum.

Fraaie kostuums, prachtige stemmen, classic ontmoet popmuziek… La Familia zingt onder meer hits van Andrea Bocelli, Luciano Pavarotti en overbekende meezingers als Funiculi Funicula en Het Slavenkoor’’, aldus Frits Weel, voorzitter van Gouden Dagen Heerhugowaard.

Kaartjes zijn speciaal voor senioren voor 5 euro te koop op 8 augustus bij De Raatstede van 10:30 tot 12:00 uur. Kaartjes voor het optreden in Het Arboretum zijn uitsluitend verkrijgbaar op deze locatie te koop op 8 augustus van 10:00 tot 12:00 uur.

Gouden Dagen zet zich in voor eenzame ouderen en streeft naar een betere kwaliteit van leven. Niet alleen met entertainment, maar ook door het vervullen van individuele en groepswensen. De stichting is erg dankbaar dat het daarvoor regelmatig donaties krijgt van particulieren, ondernemers en (lokale) overheden.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl