In Museum BroekerVeiling is dinsdag 30 juli weer een authentieke doorvaarveiling. Dit unieke evenement laat zien hoe de dagelijkse veiling in het enorme complex er aan toe ging, tot dat de handel in 1973 stop werd gezet.

De hoofdrolspelers zijn echte handelaren, zoals een rappe afslager, een strenge keurmeester en een aantal tuinders die nieuwsgierig zijn naar wat hun producten opleveren. Daarbij maken zij gebruik van een groot aantal schuiten met tuinbouwproducten en het prachtige afmijnlokaal uit 1912. Voor het publiek biedt dit een dynamisch schouwspel waarin handel, humor en ernst elkaar in rap tempo afwisselen.

De doorvaarveiling begint om 14:00 uur. Voor bijwoning geldt de normale toegangsprijs. De museumkaart wordt geaccepteerd. Meer op museumbroekerveiling.nl.
Pin It
Bekeken: 2642x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/