Heerhugowaard Centraal


Een inwoner van Heerhugowaard heeft een bijzondere fiets uit een sloot in de Molenwijk gevist. "Toen ik naar huis liep vanaf de Middenwaard zag ik iets boven water uit steken wat leek op een fiets maar het zag er anders uit", vertelt Nick Hof. Het bleek een manueel aangedreven driewieler te zijn. De vinder wil de fiets graag teruggeven aan de eigenaar, maar ondanks een bericht van de Koerier heeft nog niemand zich gemeld.

Nick Hof vond de fiets in de vijver tussen de Snuifmolen en Papiermolen. Hij lag ongeveer een meter van de rand, grotendeels onder water. "Ik ben er naartoe gelopen en heb hem er uit gesleept en meegenomen naar huis." Het bleek een driewieler te zijn die aangedreven wordt door handmatig twee metalen armen op en neer te bewegen. "Het is zeker geen nieuwe fiets maar volgens mij wel net weer geschilderd en goed werkend gemaakt", voegt Nick toe.

De fiets staat bij Nick in de tuin te wachten op zijn eigenaar of eigenaresse. Het adres is Waterradmolen 22, Heerhugowaard.

 

 

 

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl