Heerhugowaard Centraal


Dinsdagochtend zijn een vrouw en haar hond mishandeld in park Oostertocht langs de Van Veenweg in Heerhugowaard. Dit meldt Corinda Smits via de Facebookpagina "Je bent Heerhugowaarder als...". Het incident, waarbij ze gewond raakte, vond plaats tussen 07:30 en 08:15 uur in het losloopgebied. Ze looft een beloning uit om de identiteit van de dader te achterhalen.

Terwijl Corinda Smits met haar hond door het losloopgedeelte bij de tennisbanen liep, naderde een kale man in groen shirt en groene korte broek. Hij liep met een aangelijnd klein, zwarte/goudbruine hondje. Smits schat de man tussen de 30 en 40 jaar oud. De honden reageerden eerst goed op elkaar, maar daarna begon het hondje te keffen. Plots schopte de man de hond van Smits een keer in de hals en in de flank. Met een balwerpstok sloeg hij haar in het gezicht en gaf hij een schop tegen haar bovenbeen.

Corinne Smits moest naar de huisarts vanwege lichamelijk letsel. "Wij loven een beloning uit voor degene die ons kan vertellen wie deze man is. Hij bepaalt de regels, want ik had mijn hond aangelijnd moeten houden in een losloopgebied." De politie is inmiddels op de hoogte gesteld. (foto: Google)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@heerhugowaardcentraal.nl