Heerhugowaard Centraal


We hadden al laten weten dat er een helikopter ingezet zal worden tijdens het EK Wielrennen, en dat die dus ook laag boven Heerhugowaard zal vliegen voor televisiebeelden, wanneer de renners door de stad rijden tijdens de lange wegrit van 40 kilometer. Inmiddels zijn meer details bekendgemaakt.

Zondag 11 augustus doet het EK ook Heerhugowaard aan. Naar verwachting zal het peloton tussen 12:00 uur en 12:30 uur via de Huygendijk de Oosttangent oprijden, om daarna via de Amstel en de Middenweg weer richting Alkmaar te gaan. Het kan zijn dat een Airbus AS355 laag overkomt om de wedstrijd van boven in beeld te brengen. Na zo'n tien minuten zullen de renners Heerhugowaard alweer uit zijn.

Eventuele klachten kunnen worden gericht aan Heli Service Belgium, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. 0032-23612121 of de Inspectie Leefomgeving en Transport, 088-4890000 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@heerhugowaardcentraal.nl