Heerhugowaard Centraal


Op alle zaterdagen in augustus is er een bijzondere tentoonstelling te zien over planeet Mars bij Sterrenwacht Saturnus in Heerhugowaard. Jong en oud komen hier alles aan de weet over de rode planeet in ons sterrenstelsel.

De tentoonstelling gaat onder andere over de ontwikkeling van Mars-reizen in de afgelopen decennia. Leer alles over de missies die er al zijn geweest en wat deze missies de wetenschap hebben opgeleverd. Is leven op Mars mogelijk en kunnen we er al naartoe? Al dit soort vragen worden beantwoord.

Elke zaterdagmiddag start er om 15:00 uur een toer langs het planetenpad naast de sterrenwacht, een schaalmodel van het zonnestelsel van bijna 600 meter lang. Een gids vertelt uitgebreid over de bijzondere planeten.

Als het weer gunstig is staan er diverse telescopen klaar en kunnen bezoekers op een veilige manier de zon waarnemen.

De tentoonstelling is elke zaterdagmiddag in augustus te zien tussen 14:00 en 16:00 uur bij Sterrenwacht Saturnus aan de Van Veenweg 98 in Heerhugowaard. (Foto: Wikipedia)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl