Heerhugowaard Centraal


Zaterdag 24 augustus organiseert Het Oude Gemaal van Heerhugowaard weer een concert in het kader van The International Holland Music Sessions. In de kleine zaal zullen optreden Benjamin Krasner en het gelegenheidsduo Mari Ngahara en Mana Oguchi.

De Amerikaanse pianist Benjamin Krasner zal werken spelen van Skrjabin en Schumann. De Amerikaanse celliste Mari Ngahara zal samen met Japanse pianiste Mana Oguchi stukken spelen van Strauss, Dvorák en Golijov.

TIHMS trekt elke zomer meer dan 100 jonge muzikale talenten van over de hele wereld aan. Deze talenten volgen masterclasses en geven in een periode
van vijf weken meer dan 150 concerten in de regio.

Toegang tot de concerten in Het Oude Gemaal kost 18 euro. Begunstigers van TIHMS betalen 15 euro en CJP/Jongerenpashouders 9 euro. Kinderen onder 13 jaar mogen gratis naar binnen. Er zijn slechts 50 zitplaatsen in de kleine zaal, waarvan de akoestiek zich uitstekend leent voor klassieke muziek.

Aanvang is om 20:00 uur. Bestellen gaat via tihms.com/concerten en indien niet uitverkocht zijn kaarten verkrijgbaar aan de zaal.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl