Heerhugowaard Centraal


Glasgerinkel verraadde twee inbrekers die in de nacht van dinsdag op woensdag bezig waren bij een horecagelegenheid aan het Raadhuisplein in Heerhugowaard. Een oplettende buurtbewoner hoorde rond 02:00 uur het gerinkel, zag twee mannen rondom het pand struinen en belde direct de politie.

Politieagenten zagen bij aankomst nog net iemand wegfietsen en konden hem na een sprintje in de kraag vatten. De andere inbreker had zich verdekt opgesteld bij zijn fiets, die tegen de gevel geparkeerd stond. Toen de fiets in beweging kwam verried de man zich. Hij probeerde weg te fietsen, maar na een korte achtervolging troffen de agenten de man aan in de bosjes verderop.

Uit het onderzoek blijkt dat er inderdaad een raam was ingegooid en er stond een geldlade tegen de gevel aan. Het tweetal, een 25-jarige Heerhugowaarder en een 18-jarige man zonder vast woonadres, is meegenomen naar het bureau voor verhoor.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl