Heerhugowaard Centraal


Een leuk en een uniek uitje voor Waardse senioren; donderdag 5 september vertrekt een speciale Museum Plus Bus vanuit Heerhugowaard naar het Fries Museum in Leeuwarden.

De Museum Plus Bus is een nationaal initiatief van veertien musea en wordt gesponsord door de BankGiro Loterij. Gouden Dagen Heerhugowaard draagt extra bij voor de Waardse senioren. Deelnemers wacht in het museum een warm onthaal met koffie, thee en wat lekkers. Daarna start een rondleiding, waar veel te ontdekken valt over de geschiedenis van Friesland, de elf steden en het platteland, de haat-liefde-verhouding met het water. In het Fries Verzetsmuseum, onderdeel van het Fries Museum, ontmoeten museumbezoekers de bewoners van Friesland in de jaren 1940-1945.

Kaartjes  worden op woensdag 21 augustus tussen 10:00 en 12:00 uur verkocht bij De Raatstede aan de Dolomiet 2 in Heerhugowaard. Maximaal twee kaartjes per persoon. Een kaartje kost 8,50 euro per stuk. In de bus is er plek voor maximaal tien rollators en een opvouwbare rolstoel.

De bus vertrekt donderdag 5 september om 9:15 uur vanaf De Raatstede. Rond 17:00 uur is de bus weer terug in Heerhugowaard.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl