Heerhugowaard Centraal


Zoals gemeld vond vrijdag op klaarlichte dag een beroving plaats op de Dolomiet in Heerhugowaard. Inmiddels is meer bekend over het incident. Het slachtoffer blijkt een 83-jarige vrouw te zijn. Toen de dader zijn zin niet kreeg sloeg hij de bewoonster meermalen in het gezicht.

Eerder werd bericht dat de vrouw thuis kwam in De Raatstede en een man zag die aan haar deur zat te rommelen. De politie laat weten dat de vrouw thuis was en geluid bij de deur hoorde. In de veronderstelling dat er familie aan de deur was, deed ze open. Toen eiste de vreemde man geld. Daarop antwoordde de vrouw dat ze dit niet had en werd zij meerdere keren geslagen. Toen het slachtoffer alarm sloeg, ging de dader er rennend vandoor.

De dader is zo'n 25 jaar oud, licht getint met zwart haar en een mager postuur. Hij droeg een zwart jack met een wit opschrift op de achterzijde, een zwarte trainingsbroek en een zwart petje.

Wie meer denkt te weten kan de politie via 0900-8844 bereiken. Meld Misdaad Anoniem via 0900-8000.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl