Heerhugowaard Centraal


Het Mantelzorgcentrum organiseert donderdag 22 augustus een bijeenkomst voor mantelzorgers uit de regio Alkmaar onder de noemer 'Energie - deel 2'. In het Alkmaarse wijkcentrum De Alkenhorst kunnen mantelzorgers tips en ervaringen met elkaar delen. Wie er tijdens Energie - deel 1 niet bij was kan gewoon aansluiten. Consulent Arianne Heijdenrijk verzorgt de begeleiding.

In de eerste bijeenkomst ging het over energie en hoe je deze vast kunt houden. De consulent blikt tijdens deel 2 met de aanwezigen terug op de afgelopen periode en gaat in gesprek over wat er eventueel nog meer nodig is om energie te behouden of te krijgen. De consulent kan het thema overigens aanpassen wanneer er behoefte is om andere kwesties aan te pakken.

De bijeenkomst duurt van 10:00 tot 11:30 uur en is gratis toegankelijk, dankzij subsidie van gemeente Alkmaar. Aanmelden is verplicht en dat kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op mantelzorgcentrum.nl staat meer nieuws en een volledig overzicht van activiteiten.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl