Vorig weekend hebben de werpers van Hera het uitstekend gedaan. Zo wierp Sebastiaan Bonte zijn discus vrijdag in Heiloo naar een record van 54,00m. Daarmee claimt de B-junior de tweede plaats op de nationale ranglijst terug, die hij nog geen week eerder was kwijtgeraakt. Robin Post haalde zondag in Grootebroek uit naar 46,83m bij het kogelslingeren. De pas eerstejaars seniore steeg naar de twaalfde plek. Al haar geldige worpen landden voorbij haar oude record.

Sebastian Bonte was vrijdag ook op dreef bij het kogelstoten. De 16-jarige Heraan was een paar maanden niet echt in de buurt van zijn record gekomen, maar in Heiloo lukte dat wel weer met 16,45m. Diezelfde avond kwam Isa Kolle na een periode met tegenvallende resultaten bij het kogelstoten eindelijk weer boven de 13 meter-grens. De beste stoot van de C-juniore landde na 13,09m.

Het ziet ernaar uit dat de werpers, maar ook diverse andere atleten,  de vakantie goed door komen om te pieken op de landelijke finales voor clubteams. Komend weekend eindigt de midzomerluwte met de nationale kampioenschappen voor C-junioren. Het weekend daarna is de beurt aan de allerjongste junioren, de D's.
Pin It
Bekeken: 2048x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/