In  en om de Kalebassenkas in Heerhugowaard worden vanaf 1 september drie zondagen achter elkaar sfeer- en inspiratiedagen georganiseerd. Er is op deze dagen van alles te zien en te doen en er wordt alvast vooruit gekeken naar de herfst.

Te zien en te koop zijn herfstdecoraties met pompoenen en kalebassen, huis- en tuindecoratie van Annie, brocante en curiosa. Er is een expositie met schilderijen van diverse Heerhugowaardse kunstenaars, er zijn demonstraties van pompoen snijden en er zijn creatieve workshops onder andere van Buurvrouw & Buurvrouw. De koffie en thee staan klaar, met iets lekkers erbij.

De open dagen duren van 11:00 tot 16:00 uur. Het adres van de Kalebassenkas is Rustenburgerweg 183. Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van de Kalebassenkas.
Pin It
Bekeken: 3562x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/