Heerhugowaard Centraal


Kinderen vanaf jonge leeftijd in aanraking brengen met kunst en muziek is belangrijk voor hun ontwikkeling. Maar ook op latere leeftijd zorgt artistieke uiting voor een fit brein. Van maandag 2 tot en met zaterdag 7 september organiseert Cool in Heerhugowaard voor iedereen de 'Week van de Proefles'., met vele gratis proeflessen en de kans om allerlei verschillende instrumenten uit te proberen.

In september en oktober lanceert Cool weer vele cursussen. Van 2 tot en met 6 september zijn ze bijna allemaal uit te proberen. Zo zijn er sneak-previews theater en musical, mixen, muziek voor kleuters, fotografie, kunst en zang, bijvoorbeeld bij de kinderkoren Little- en Junior Voices.

En dan is er nog de Instrumentenproeverij op 7 september. Van 13:00 tot 16:00 uur staan de deuren van alle muziekstudio's open om instrumenten uit te proberen.

Meer over de Week van de Proefles is te vinden op coolkunstencultuur.nl. Voor de proeflessen is aanmelding nodig via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De Instrumentenproeverij heeft vrije inloop.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl