Heerhugowaard Centraal


Door het hele land worden op World Cleanup Day acties georganiseerd. Samen met bedrijven, scholen, verenigingen, vrienden en familie steken de initiatiefnemers op zaterdag 21 september de handen uit de mouwen om Nederland een grote schoonmaakbeurt te geven.

Wie mee wil helpen kan zich aanmelden bij al bestaande opruimacties, maar ook een nieuwe aanmelden via worldcleanupday.nl. Deze actie kan open zijn voor anderen, maar ook besloten. Na aanmelding krijg je per e-mail bevestiging met extra informatie. Bij een open actie wordt het e-mailadres gedeeld met de mensen die zich aanmelden.

In het HAL-gebied zijn tot nu toe zes opruimacties opgezet. In Alkmaar is er eentje in Park Rekerhout en eentje in Daalmeer. In Heerhugowaard zijn er open acties bij het Strand van Luna en in de Schrijverswijk en er is een besloten actie vanuit het Hoogheemraadschap. Langedijk kent tot nu toe één initiatief, in het recreatieschap Geestmerambacht.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl