Heerhugowaard Centraal


Sportverslaggever en journalist Eddy van der Ley vraagt Wim Kieft op zaterdag 14 september tijdens een inspirerend theatercollege in Cool te Heerhugowaard het hemd van het lijf. Onder de noemer 'Na de kopbal van Kieft' bespreken ze zijn grootste pieken, diepste dalen en zijn wederopstanding.

Tijdens het EK ’88 scoorde Wim Kieft acht minuten voor het einde van de wedstrijd met een kopbal, waardoor Nederland doorging naar de halve finale en uiteindelijk Europees Kampioen werd. Een legendarisch moment van een fenomenale voetballer.

Na zijn succesvolle profcarrière kende Kieft een heel wat minder glansrijk privéleven. Verslavingen aan cocaïne en drank zorgden voor leugens, schulden, schaamte en eenzaamheid. Maar hij vond een weg terug. Inmiddels is hij alweer geruime tijd één van de meest populaire en deskundige voetbalanalisten van ons land.

Het theatercollege begint om 20:15 uur en kost 22,50 euro of 27,25 euro voor de Gouden Rij. Meer informatie en tickets op coolkunstencultuur.nl. Voor achteraf is er een Nagenietarrangement in Café Cool à 6,50 euro per persoon. (foto: Mario Hofstee)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl