Heerhugowaard Centraal


De politie is op zoek naar drie oplichtsters die op dinsdag 4 juni met een slimme babbeltruc een 73-jarige Heerhugowaardse beroofden van haar portemonnee en vervolgens haar bankrekening plunderden.

Bij een supermarkt in winkelcentrum Middenwaard sloegen de drie vrouwen toe. Bij de zelfscankassa werd eerst de pincode van het slachtoffer afgekeken. Eenmaal buiten vroegen ze de vrouw in gebrekkig Engels de weg naar het station. Toen het slachtoffer daarna in haar tas keek was haar portemonnee weg.

De betrapte daders zetten het op een rennen. Waarschijnlijk rende het trio direct door naar de bank, want slechts een paar minuten later was er al 500 euro van de bankrekening van het slachtoffer gepind.

Verdachte 1 (voorgrond) heeft donkerbruin lang haar. Ze droeg een wit shirt met zwart vest, een zwarte broek, zwarte ballerina;s en een donkere shopper handtas. Verdachte 2 (midden foto) had donkerbruin tot zwart haar, waarvan het onderste deel blond, in een knotje. Ze droeg een wit shirt met grijs vest, een witte wijde broek met print, witte sportschoenen en een klein wit tasje. Op een andere foto is ze te zien met bril. Verdachte 3 had donkerbruin tot zwart haar in een knot. Ze droeg een lichtkleurig shirt met olijfgroen vest, een zwarte broek en een bruine handtas.

Kijk hier naar de uitzending van Bureau NH waarin de camerabewakingsbeelden getoond worden. Meer foto's zijn te zien op politie.nl. Wie meer informatie heeft over deze zaak kan contact opnemen met de politie via 0900-6070.  (foto: NH Nieuws)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl