Heerhugowaard Centraal


Cool in Heerhugowaard heeft Route 65 voor het theaterseizoen 2019-2020 in een nieuw jasje gestoken. Geen themamaanden speciaal voor 65-plussers, maar een programma uitgesmeerd over het hele seizoen. Op woensdag 18 september wordt afgetrapt met een filmavond. Vertoond wordt The World's Fastest Indian.

De excentrieke Burt Munro, gespeeld door de befaamde Anthony Hopkins, droomt ervan om het snelheidsrecord te breken op zijn Indian Scout motorfiets. Hij wijdt zijn leven aan het perfectioneren van zijn motor en vertrekt naar de Bonneville-zoutvlakte in Utah voor de ultieme test... Deze film toont op geniale wijze de kracht, vastbeslotenheid en grenzeloze charme van een zeer bijzonder man.

"Route 65 wordt goed bezocht, maar omdat we alles in één maand programmeerden werd het wel wat veel", licht Marit toe tegenover rodi.nl.  Liefhebbers kunnen de kosten nu uitsmeren en zouden de activiteiten beter in hun agenda's in kunnen passen. Ook het landenthema is losgelaten, voor een meer gevarieerd aanbod. Bovendien voorkomt de spreiding het rijen voor de kassa.

Het programma is te vinden in de reguliere theatergids, maar er komt ook een apart programmaboekje van uit. Ook is alle info te vinden op coolkunstencultuur.nl. Er kan overigens in Cool niet meer met contant geld betaald worden.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl