Heerhugowaard Centraal


Vanaf 16 september is het programmaboekje van Waardse Senioren in Beweging weer verkrijgbaar. Alweer voor de veertiende keer organiseren De Pieter Raat Stichting, Bibliotheek Kennemerwaard, Heerhugowaard Sport NV, Cool en MET Welzijn een  programma voor senioren vol leuke en uitdagende activiteiten.

Van sportief, creatief en culinair tot muzikaal en educatief. Het programma beslaat niet één maar zelfs drie maanden: van oktober tot en met december. "Partijen waren zo enthousiast, dat het boekje zich als vanzelf vulde", meldt de organisatie enthousiast. De activiteiten zijn vanaf de 16e ook te vinden op de nieuwe website wsib.nl.

De feestelijke start met wethouder Annette Valent en zangeres Vera Rademaekers is dinsdag 1 oktober van 11.00 tot 12.00 uur in de Waardse bibliotheek. Toegang is gratis.

Inschrijven voor WSIB-activiteiten kan aan de balie vrijdag 20 september van 13:30 tot 16:00 uur in De Raatstede en maandag 23 september van 13:30 tot 16:00 uur in de bieb. Maar kaartjes zijn ook op werkdagen verkrijgbaar bij De Raatstede en via de website. De online verkoop start op 21 september.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl