Vrijdag 1 november wordt bij Hugo Boys in Heerhugowaard de landelijke jeugdtrainersavond van JVO georganiseerd. Thema zal zijn het trainen van jeugdspelers, zowel pupillen als junioren. Er zal aandacht worden besteed aan zowel techniektraining als wedstrijdgerichte training. De avond is niet alleen interessant voor beginnende jeugdtrainers, maar ook voor ervaren coaches.

Op interactieve wijze krijgen trainers praktische tips en trucs, die meteen worden getoond in de praktijk. Met name de verbinding tussen training en wedstrijd staat centraal en hoe coaching afgestemd kan worden op de eigen spelers. Natuurlijk vormt de avond meteen een mooie gelegenheid om met collega-trainers van andere clubs van gedachten te wisselen en nieuwe contacten op te doen.

De inloop is vanaf 18:30 uur, de inleiding volgt om 19:30 uur. Er wordt om 22:00 uur afgesloten. Vooraf aanmelden kan via jeugdvoetbalopleiding.nl. Hier is ook meer te lezen over de visie en werkwijze van JVO.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl