Volgens de statistieken krijgt één op de zeven vrouwen borstkanker. Een ziekte met vaak ingrijpende gevolgen. Speciaal voor patiënten met borstkanker en hun naasten organiseert de Borstkliniek Noordwest Alkmaar op dinsdag 1 oktober een themadag "Borstkanker... en hoe nu verder?"

Het programma bestaat uit acht presentaties van specialisten en andere zorgverleners van binnen en buiten Noordwest. De presentaties gaan onder andere over vermoeidheid, borstreconstructies, late gevolgen van radiotherapie en huidtherapie na borstoperatie.

’t Praethuys, Evean oncologische wijkverpleegkundigen en Stap Nu (werk en kanker) zijn deze dag aanwezig met stands en informatie. Ook zijn er sessies met ontspanningsoefeningen. Tijdens de bijeenkomst verstrekt het ziekenhuis koffie, thee en koude dranken en een versnapering. Een lunch is niet inbegrepen.

De informatiedag vindt plaats van 9:30 tot 16:00 uur in de Aletta Jacobszaal van locatie Alkmaar. Toegang is gratis. Aanmelden is wel noodzakelijk, dat kan via nwz.nl/agenda. Op de site is ook het volledige programma te vinden.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl