Heerhugowaard Centraal


Roy Korbijn stopt op 1 oktober als commissielid namens GroenLinks Heerhugowaard. Na lang met zijn vriendin in een studio op drie hoog te hebben gewoond heeft hij eindelijk een betere stek weten de bemachtigen. Maar wel in Noord-Scharwoude. GroenLinks twitterde dinsdag: "Roy heeft veel betekend voor groen, natuur minima en LHBTI in #Heerhugowaard."

"Hoe leuk ik het verhuizen naar een nieuw avontuur ook vind is het toch ook een bittere pil", schrijft Roy Korbijn op de Waardse GL-website. "Ik werkte graag samen mijn politieke collega’s het college en mijn fractie, en ik ging altijd vol enthousiasme naar de vergaderingen toe om samen met inwoners en collega politici en Heerhugowaard nog eerlijker, nog socialer en een stukje groener te maken", vervolgt Roy Korbijn. Hij gaat samen met GL op zoek naar een plaatsvervanger.

Korbijn schrijft dat hij soms nog naar publieke vergaderingen zal gaan. Hij wil graag politiek actief blijven. "Misschien mogen we straks elkaar weer ontmoeten bij de nieuwe gemeentelijke fusie." (foto's: Twitter / Roy Korbijn)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl