Heerhugowaard Centraal


Wethouder Annette Valent en zangeres Vera Rademaekers verzorgen dinsdag 1 oktober de feestelijke aftrap van het nieuwe seizoen Waardse Senioren in Beweging. Dat doen ze van 11:00 tot 12:00 uur in de Waardse bibliotheek. Die eerste week kan er meteen al genoten worden van FiftyFit en een tweedaags Gouden Festival.

Donderdag 3 oktober is het recreatiebad van Waardergolf speciaal open voor 50-plussers. Om 13:00 en 14:00 uur starten Fifty Fit lessen voor mensen die nog niet regulier deelnemen. Fifty Fit bestaat uit gevarieerde bewegingen in het water voor iedereen. Het water is 31 graden en hooguit 1,30m diep, dus kunnen zwemmen is geen vereiste. Deelname kost 3,50 euro, inclusief kopje koffie.

Op 5 en 6 oktober wordt het Gouden Festival georganiseerd. Op zaterdag kan er in de Raatstede van 10:00 tot 17:00 uur genoten worden van muziek, theater, entertainment, het Rad van Avontuur met leuke prijzen, en heerlijk eten en drinken bij diverse foodtrucks. Er zijn optredens van een rock-’n-roll dansgroep, Popkoor Different en zangeres Monique. Om 14:00 uur een modeshow met onder meer Marilyn Monroe en Elvis Presley.

Zondag de 6e is er in Hugo-Waard muziek, theater en een balletoptreden en de jurering en prijsuitreiking van een Heel Heerhugowaard Bakt-wedstrijd. Bij Het Arboretum staat Holland centraal, bruist het ook van activiteiten en optredens, en er zijn foodtrucks.

Op beide dagen rijdt er tussen 10:00 en 12:00 uur en van 13:30 tot 17:00 uur een paardentram tussen De Raatstede, Hugo-Waard, Het Arboretum en de
Hortensialaan. De paardentram is ook geschikt voor rolstoelers.

Het Gouden Festival is gratis toegankelijk. Meer informatie op wsib.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl