Heerhugowaard Centraal


Hans Visser, oud-gitarist van de band Flairck, en de Russische top-accordeoniste Irena Filippova brengen op donderdag 3 oktober in Cool te Heerhugowaard een muzikale ode aan de Gouden Eeuw, en in het bijzonder de wereldberoemde schilder Rembrandt.

De Gouden Eeuw is het het tijdperk waarin Nederland de wereld in vele opzichten domineerde. In hun nummers leggen Visser en Filippova fascinerende en verrassende parallellen met de huidige tijd, versterkt door grootse projecties van schilderijen van de oude meesters.

Dit jaar wordt de onsterfelijkheid van Rembrandt gevierd. Voor het eerst toont het Rijksmuseum in Amsterdam al zijn werken en ook andere musea zetten de schilder in de spotlight.

De multimediale voorstelling begint 20:15 uur. Kaarten van 14,50 euro zijn te bestellen via coolkunstencultuur.nl en bij de kassa. Deze voorstelling behoort tot de serie 'Nieuwe Lente'. Een passe-partout voor deze 15-delige serie kost 110 euro.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl