Wethouder Annette Valent gaf maandag het startschot voor de jaarlijkse Rollatorloop bij AV Hera in Heerhugowaard. Zo'n 15 ouderen met een rollator stonden aan de start van een 'wedstrijd' over minimaal 400m en maximaal 2.000 meter. De oudste deelnemer was 96 jaar.

Heerhugowaard Sport N.V. organiseerde de Rollatorloop samen met Hera, De Pieter Raat Stichting en het Trinitas college locatie Johannes Bosco. Doel van deze dag is de ouderen te stimuleren om in beweging te blijven en lekker gezellig met z’n allen buiten te zijn. Gedurende de feestelijke loop werden de deelnemers begeleid door jongeren. Er werd ook gezorgd voor muziek en koffie of thee met iets lekkers.

Er waren geen winnaars of verliezers; het ging vooral om meedoen. Na afloop kregen alle deelnemers een medaille. (foto: Twitter / @GemHHW)
Pin It
Bekeken: 2483x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/