Zondag vond op het Stadsplein in Heerhugowaard de open dag van Brandweer Heerhugowaard plaats. In het kader van het 150-jarig waren enkele tientallen brandweerauto's vanuit de hele regio verzameld en ook ambulancepersoneel, de politie en ProRail Incidentbestrijding waren van de partij.

De brandweer hield enkele demonstraties, onder andere het bevrijden van een slachtoffer na een verkeersongeval, en uiteraard beantwoordden de aanwezige brandweerlieden allerlei vragen over hun werk. Er was ook van alles doen, zoals zelf met een brandslang spuiten, een stukje meerijden in een brandweerauto, ontsnappen uit een 'woning' vol met rook en het maken van een 'brandveilig leven' quiz. De duikers van kazerne Heerhugowaard pakten groots uit, zo was er een water-container waar de duikers in doken, het publiek kon mee kijken. De duikploeg van Heerhugowaard is naarstig op zoek naar nieuwe collega's.

Het evenement werd, gezien het matige weer, behoorlijk goed bezocht. Elleke van Lingen, teamcommandant Regio Alkmaar twitterde boven haar foto's: "Kanjers die ondanks het weer laten zien wat we allemaal in huis hebben bij brandweer HHW @VRNHN! Wij zoeken nog brandweerduikers dus neem contact op als je die uitdaging aan wilt gaan!"
Pin It
Bekeken: 3124x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/