Heerhugowaard Centraal


[UPDATE] Door het plotseling overlijden van de vader van een van de muzikanten van Manina Terzet is het concert op 13 oktober in het Oude Gemaal Heerhugowaard uitgesteld.

 

Dat muziek goed voor het brein is bewijst het trio Manina Terzet. Zondag 13 oktober treedt het ensemble op in Het Oude Gemaal in Heerhugowaard.

Manina is ontstaan door een toevallige ontmoeting in 2017 tussen muziekdocenten. Al snel besloot het drietal de handen ineen te slaan. Door samen te werken willen de doorgewinterde muziekdocenten Mariëlle Doorenspleet, Nienke de Jong en Natasja Valckx meer muziek brengen in Heerhugowaard en vooral jongeren enthousiasmeren muziek te gaan maken.

Muziek bevordert volgens het trio het samenwerken en heeft een positieve effect op concentratie en productiviteit. Daarbij vinden zij muziek maken geweldig om te doen.

Manina staat garant voor passie, gevarieerde muziek van klassiek tot eigentijds. De enthousiasme van het trio werkt aanstekelijk en ze zijn in staat ‘muziek met plezier’ aan het publiek over te brengen.

Het concert begint om 15:30 uur en is rond 17:00 uur afgelopen. Het entree bedraagt 7,50 euro. Het Oude Gemaal is te vinden aan de Huigendijk 17 te Heerhugowaard.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl