Heerhugowaard Centraal


De EHBO-vereniging van Heerhugowaard start woensdagavond 30 oktober met een nieuwe beginnerscursus. Hiervoor is nog een aantal plaatsen vrij. Oorspronkelijk stond de start gepland op 16 oktober, maar de vereniging wil mensen nog een paar weken extra tijd geven om zich op te geven.

Tijdens de elfdelige cursus leren de deelnemers de basiskennis EHBO, reanimatie met gebruik van AED en wordt de theorie in praktijk gebracht. Donderdag 16 december is het examen tijdens de elfde en laatste bijeenkomst.

De avonden beginnen om 19:30 uur en duren twee uur. De meeste ziektekostenverzekeraars vergoeden de cursus geheel of gedeeltelijk.
De cursuslocatie is De Brink aan de Middenweg 168. Neem voor inschrijving of meer informatie contact op met Marcha Buiter via 072-5728503, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kijk ook op ehbohhw.nl.

 

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl