Heerhugowaard Centraal


Agenten vonden tijdens hun surveillance in de nacht van woensdag op donderdag rond 01:50 uur een achtergelaten auto langs de Oosttangent in Heerhugowaard. De zilvergrijze BMW had over de gehele rechterzijde schade en ook een lekke voorband. In de directe omgeving is geen schade geconstateerd, maar de politie sluit niet uit dat de bestuurder iets heeft geraakt.

De politie heeft de eigenaar van de auto achterhaald en gesproken, maar het is niet bekend wat daaruit is voortgekomen. In ieder geval was de auto niet gestolen.

Eventuele getuigen worden gevraagd zich te melden bij de Waardse recherche via 0900-8844. Het procesnummer van de zaak is 2019195759.

Opmerkelijk genoeg werd woensdag rond 21:50 uur in Alkmaar ook een achtergelaten auto gevonden. Deze stond bijna in de sloot langs de Zijperstraat, maar het lijkt niet waarschijnlijk dat de voorvallen gerelateerd zijn. (foto: Facebook / politie Heerhugowaard)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl