Heerhugowaard Centraal


Gouden Dagen Heerhugowaard bereidt zich voor op het volgende evenement voor Waardse senioren: het 10e familie Koper Gouden Dagen koffieconcert met het Noord-Hollands Ouderen Orkest en soliste Dieke van Hoften op zondag 20 oktober in Cool. De opbrengst komt volledig ten goede aan straatkinderen van Lombok en de stichting Peduli Anak.

Niet alleen is het aanstaande koffieconcert een jubileumeditie, ook het orkest is jarig. Het ouderenorkest bestaat alweer 40 jaar. Dit jaar haalt de familie Koper eregast en mezzosopraan Talitha van der Spek naar theater Cool. Talitha wordt geroemd om haar warme stem en prachtige performance. De afgelopen jaren zong ze rollen bij o.a. De Nederlandse Opera, de Nationale Reisopera, Opera Nijetrijne en Holland Opera. Als solist in oratorium werkt ze in Nederland en Duitsland met gerenommeerde musici en orkesten.

Eveneens eregast tijdens dit jubileum, is Dirk Goede uit Landsmeer. In 2015 won de zeer getalenteerde zanger nog de talentenjacht ‘De Stem van Landsmeer’. Ook was hij solist bij het 125-jarig bestaan van Amicitia’s ‘Concert met een Kroontje’.

Het repertoire van het Noord-Hollands Ouderen Orkest bestaat dit jaar verder uit muziekstukken van o.a. George Bizet (Habanera uit Carmen), Zequinha Abreu (Tico Tico) en Freddie Mercury (Barcelona).

Ouderen en hun begeleider zijn van harte welkom op het concert, dat begint en duurt van 11.00 tot 12.15 uur. Kaartjes à 5 euro per stuk zijn op werkdagen tussen 9:00 en 16:30 uur verkrijgbaar bij de receptie van De Raatstede.

 

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl