Niet twee maar drie personen pleegden vrijdagavond een overval op de Scapino aan de Middenweg in Heerhugowaard. Terwijl er klanten binnen waren, kwamen rond 20:10 uur drie mannen binnen om geld bij het personeel te eisen. Dat deden ze met een vuurwapen, of een voorwerp dat daar op leek.

Nadat zij een nog onbekend geldbedrag buit hadden gemaakt, gingen de overvallers er lopend vandoor in de richting van de Bickerstraat. Bij de overval raakte niemand gewond. De overvallers waren donker getint. Eén van hen was ongeveer 1,90m lang en een ander 1,85m. De drie droegen donkere (zwarte) kleding en hadden hun gezicht bedekt. Eén van hen had een petje op met capuchon erover.

Wie getuige was van de overval of heeft u andere informatie heeft, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anoniem bellen kan via 0800-7000.
Pin It
Bekeken: 3045x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/