Begin zaterdagavond vlogen ineens de diensten van KPN/Telfort eruit in delen van de Heerhugowaardse postcodegebieden 1701 en 1703. De provider hoopte eerst nog dat de storing rond 20:00 uur verholpen zou zijn, blijkt uit een tekstbericht aan een inwoner, maar het werd uiteindelijk pas rond het middaguur de volgende dag.

Een inwoner die rond 11:00 uur was gaan kijken bij de verdeelcentrale aan de Carel Willinkstraat, liet via Facebook weten dat een kabel was geknakt. KPN-medewerkers zeiden dat er nog twee tot drie uur werk nodig was, maar uiteindelijk waren ze sneller klaar. Rond 11:45 uur kregen klanten een tekstbericht dat de storing verholpen was.

Het is niet duidelijk hoeveel huishoudens getroffen waren door de storing. Vooral Formule 1 liefhebbers hadden pech, de Grand Prix van Japan was allang voorbij toen er weer signaal was.

 
Pin It
Bekeken: 2340x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/