Heerhugowaard Centraal


CYAN Kringloop organiseert zaterdag 2 november feestelijke Shopping Night met Vintage Veiling. Reeds vanaf de drukbezochte opening begin dit jaar is de Heerhugowaardse kringloopwinkel geliefd. Tijd voor weer een feestje, deze keer in de vorm van een shopavond met een veiling en hapjes en drankjes.

CYAN zal extra lang open zijn, namelijk van 10:00 tot 22:00 uur. Vanaf 18:00 uur worden er hapjes en drankjes geserveerd voor iedereen en om 20:00 uur begint de Vintage Veiling. Alle winst gaat naar goede doelen.

CYAN Kringloop gelooft in een tweede kans voor mens, milieu en maatschappij. De organisatie bezorgt niet alleen heel veel artikelen een tweede leven of recycling, het biedt ook dagbesteding en werkervaringsplekken en steunt lokale goede doelen. CYAN Kringloop is een initiatief van stichting Teen Challenge Nederland. Meer informatie op cyankringloop.nl en teenchallenge.nl. (foto: Facebook / CYAN)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl