Heerhugowaard Centraal


De colleges van Heerhugowaard en Langedijk willen een klankbordgroep oprichten als volgende stap in de ontwikkeling van het Heerhugowaardse stationsgebied, het Oosterdelgebied in Langedijk en de kanaalzone tussen de beide gemeenten.

Doel is om voort te bouwen op het masterplan stationsgebied en dat in de context van ‘Langedijk Ontwikkelt met Water’ en het Oosterdelgebied te plaatsen. Er was eerder nogal wat kritiek vanuit Langedijk over de voorgenomen hoogbouw bij het station. De klankbordgroep moet het gedachtegoed van de samenwerking omarmen en kan bestaan uit omwonenden, ondernemers, maatschappelijke organisaties en initiatiefnemers in de drie gebieden.

De betekenis van het Heerhugowaardse OV-knooppunt voor Langedijk kan middels de groep beter met elkaar onderzocht en besproken worden. Alle kansen komen te staan op een 'schatkaart'. Die kaart is ook de start van een gezamenlijke ontwikkelvisie ‘Kanaalzone Langedijk en Heerhugowaard’, waar regionale, gemeentelijke en particuliere initiatieven een plek kunnen krijgen.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl