Liane Katabaloeboeng is verkozen tot beste flexkracht van regio Alkmaar. Ze maakt zo automatisch kans op de landelijke 'Superkracht Award 2019', die op 7 november zal worden uitgereikt. Om te winnen heeft ze zoveel mogelijk stemmen nodig. Stemmen kan van 28 oktober tot en met 6 november.

De Superkracht-verkiezing is een initiatief van Uitzendbureau Actief Werkt! en wordt voor het derde jaar op rij georganiseerd om flexkrachten in het zonnetje te zetten en de welverdiende waardering te geven. Uit ruim 6.000 flexkrachten per regio wordt de beste flexwerker verkozen en op 7 november wordt de beste landelijke Superkracht bekend gemaakt.

Flexkrachten leveren een enorm belangrijke bijdrage aan de arbeidsmarkt, vindt Actief Werkt!, zeker gezien de huidige krapte. Een flexibele schil stelt bedrijven in staat om te groeien. Het uitzendbureau pleit dan ook al jaren voor meer waardering. Vandaar de Superkracht Award, een verkiezing die ieder jaar groeit.

Directeur Ronald Kardol: “We zijn blij dat de Superkracht Award zo enorm leeft. Dat merken we niet alleen intern en bij onze flexcollega’s, maar ook bij onze klanten. Zij zijn zich er steeds meer van bewust dat flexkrachten meer waardering verdienen. Zeker in de huidige krappe arbeidsmarkt is het een uitdaging om goed personeel te vinden én te houden. Dat geldt voor zowel vaste medewerkers als flexwerkers. Als zij zich niet gewaardeerd voelen ben je ze snel kwijt.”

Manager Mateja Stipic vindt dat Liane, schoonmaakster bij HRS Alkmaar en Gom Alkmaar, de nominatie meer dan verdient: “Ze is gemotiveerd om zoveel mogelijk te werken. Ze doet haar werk goed en iedere locatie is ontzettend tevreden over haar. Ze stelt zich waar mogelijk flexibel op en staat zelfs last minute voor je klaar om aan de slag te gaan. Liane is niet vies van werken en zet haar beste beentje voor. Een echte aanwinst! Nu nog die Award binnen halen, dus we roepen heel de regio op om te stemmen!”

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl