Zo'n 600 VMBO'ers zullen dinsdag 5 november naar de allereerste editie van Heerhugowaard On Stage komen. Voorafgaand aan dit beroepenfeest voor leerlingen en het bedrijfsleven, is er maandag 28 oktober een informatiebijeenkomst voor professionals die deelnemen of willen meedoen. Aanmelden voor het beroepenfeest kan tot en met 31 oktober.

Tijdens Heerhugowaard On Stage krijgen vmbo-leerlingen in Sporthal de Waardergolf de kans om persoonlijk kennis te maken met het bedrijfsleven en een match te maken met mensen die allerlei beroepen uitoefenen. Op de Heerhugowaardse Doe Dag kunnen ze dan ervaren wat deze professionals nou precies voor werk doen, wat hun eigen mogelijkheden zijn en wat voor werk ze willen gaan doen.

Inmiddels hebben zich al meer dan 150 professionals aangemeld. De organisatie zoekt nog enthousiaste werkkrachten die de vmbo'ers willen voorlichten. Met name facilitaire dienstverleners, ICT-ers, schoonheidsspecialisten, artsen en mensen uit het de beveiliging worden nog gezocht. Voor meer informatie en aanmelding: heerhugowaardonstage.nl.

Studenten van het ROC college bieden ondersteuning in de vorm van beveiliging, gastvrouwschap en logistieke begeleiding bij de informatieavond en het Beroepenfeest zelf.

Tijdens de informatiebijeenkomst op 28 oktober aan de Umbriëllaan 1 krijgen deelnemende professionals tijdens een hapje en drankje uitleg over wat er van hen verwacht wordt. Aanmelden hiervoor kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (foto: Pixabay / Vesalainen)
Pin It
Bekeken: 2276x
https://ee.itk.ac.id/data/