Heerhugowaard Centraal


Politie Heerhugowaard-Hollands Kroon is gemiddeld bij zo'n 90 procent van de 112-meldingen uit Heerhugowaard binnen 15 minuten op de doorgeven locatie. Dit blijkt uit gegevens van de politie en CBS. Deze goede score wordt echter bij lange niet gehaald in Langedijk, dat ook binnen het werkgebied valt.

De prestatiegrens van 15 minuten heeft de politie zichzelf opgelegd. In Langedijk ging het gedurende de afgelopen wintermaanden goed, met percentages tussen de 85,0 en 94,7 procent, maar tijdens de zomermaanden werd dikwijls onder de 80 procent gescoord, met uitschieters onder de 70 in augustus 2018 en juni 2019.

De Waardse politie is geen uitzondering. Veel basisteams hebben moeite om buitengebieden goed te bedienen. Zo scoort politie Alkmaar-Duinstreek matig in Bergen en blijft ook Heiloo wat achter.

Overigens zijn de percentages enigszins ongeflatteerd. Regelmatig handelen agenten al voordat ze hun aankomst doorgeven aan de meldkamer.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl