Heerhugowaard Centraal
Donderdagavond is de vestiging van Domino’s Pizza aan de Raadhuisstraat in Heerhugowaard overvallen door drie gewapende mannen met gezicht bedekkende kleding. Ze zijn er met een geldbedrag vandoor gegaan. De politie doet ter plaatse onderzoek met onder andere een speurhond.

Rond 20.15 uur kwamen de drie mannen de zaak binnen. Eén van hen had een op een vuurwapen gelijkend voorwerp bij zich en bedreigde hiermee een medewerker. De andere twee klommen over de toonbank. Het personeelslid moest vervolgens in een zak de kassalade legen. Het drietal ging er via de achterzijde van de pizzeria vandoor.

Snel na de overval is een Burgernetactie opgestart waarbij gevraagd is om uit te kijken naar drie mannen, gekleed in een zwarte jas. Eén verdachte draagt een lange jas en één een korte jas. Later werd meer bekend over de signalementen. Eén van de overvallers heeft een donkere huidkleur, is rond de 1,75 meter lang is en droeg een lange jas tot aan de knie. De andere twee zouden een licht getinte huidskleur hebben en droegen beide een korte zwarte jas.

De politie vroeg mensen die de verdachten dachten te zien niet zelf actie te ondernemen maar 112 te bellen. Het onderzoek is nog lopende. Wie meer over de overval denkt te weten wordt verzocht 0900-8844 te bellen. Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.


SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl