Heerhugowaard Centraal


“Renée van Wegberg maakt een verpletterende indruk als leading lady” en “Een waardig eerbetoon aan List, Shaffy en Piaf” klinken de lovende 5-sterren recensies over de voorstelling waarin Renée van Wegberg het rijke oeuvre van haar favoriete artiesten op de planken zet. Donderdag 28 november doet ze dat met vier andere topmuzikanten in Cool te Heerhugowaard.

Renée van Wegberg kreeg vorig jaar de Musical Award voor Beste Vrouwelijke Hoofdrol voor haar veelgeprezen rol als Liesbeth List. Dit seizoen laat ze zichzelf zien, persoonlijk en kwetsbaar. Samen met vier topmuzikanten brengt zij het mooiste en beste uit het repertoire van onder andere Liesbeth List, Ramses Shaffy en Edith Piaf ten gehore. Op YouTube is een Cool-preview te zien.

“Van Wegberg zingt de afgewogen selectie uit die rijke muziekgeschiedenis met elan en passie en, het voornaamste, als zichzelf”, schreef het AD in haar 4-sterren recensie. De theatershow trakteert het publiek op zowel herkenbare als nieuwe arrangementen, verrassende duetten en muzikaal vuurwerk.

De hommage begint om 20:15 uur. Kaarten kosten 27,50 euro en voor de Gouden Rij 32,25 euro en zijn verkrijgbaar via coolkunstencultuur.nl en de balie. Er is ook een Nagenietarrangement in Café Cool voor 6,50 euro.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl