Heerhugowaard Centraal


Zaterdag 23 november is er weer een TRIPLE X editie met topartiesten in de Heerhugowaardse dancing Marlène. Deze keer zullen Tino Martin, Peter Beense en Robbert v.d. Steenhoven optredens verzorgen. Er is ook nog een verrassing.

Al jaren is TRIPLE X een succesformule: volle tent, drukke dansvloer, lekker meezingen. De early bird en reguliere tickets zijn dan ook al uitverkocht, maar er zijn nog wel 'late tickets' te koop voor 20 euro bij Café Marlène en met een toeslag via dancingmarlene.nl.

Na uitverkochte Ziggo-Domes en een superconcert in het Olympisch Stadion staat Tino Martin weer bij Marlène op het podium.  Tino Martin brak door met "Jij Liet Me Vallen". en scoorde daarna hits als "Later Als Ik Groter Ben" en "Laat Me Leven", in duet met Gerard Joling. Hij ontving twee Edisons en een Sena Performers Award. En afgelopen jaar was Tino te zien in het tv-programma 'De Beste Zangers Van Nederland'.

Peter Beense is een van de beste volkszangers van Nederland en al vaak te gast geweest bij  TRIPLE X, omdat hij er altijd weer een feestje van weet te maken. Ook is hij vaak op televisie geweest met onder andere 'De Beste Zangers van Nederland' en 'Holland Zingt Hazes' en hij stond in het voorprogramma bij de 'De Toppers'.

Robbert is Mr. Triple X verzorgt zoals voorheen het voor- en naprogramma en staat voor '100 procent feestgarantie'.

Aanvang is om 21:00 uur.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl