Heerhugowaard Centraal


"Hoe (on)Nederlands is Heerhugowaard?" is de centrale vraag die gesteld wordt op zaterdag 7 december in Cool. Fotograaf des Vaderlands Jan Dirk van der Burg, NRC-columnist Marcel van Roosmalen en Radio 1-presentator en Slimste Mens Roelof de Vries zoeken het uit. Aan de hand van foto's, weetjes, eigen ervaringen en inbreng van bekende Heerhugowaarders wordt aan het eind de balans opgemaakt.

De drie heren zijn met frisse tegenzin op onderzoek uitgegaan. Jan Dirk zocht uit wat er zo typisch Heerhugowaards is. Marcel, die volgens Matthijs van Nieuwkerk “een arendsoog voor het menselijk tekort heeft”, deelt op geheel eigen wijze zijn ervaringen. Aan de hand van harde feiten en triviale weetjes staaft Roelof hoe hoog Heerhugowaard scoort op zijn ‘Nederlandmeter’.

Special guests VVD-er Falco Hoekstra en ereburger Jan Willem de Boer dragen bij aan de uitslag, zodat aan het eind van de avond voor iedereen duidelijk is hoe (on)Nederlands Heerhugowaard eigenlijk is.

De journalistieke avond duurt van 20:15 tot 22:00 uur. Kaartjes kosten voor de 1e rang 21,50 euro en voor de Gouden Rij 26,25 euro, inclusief garderobe en drankje. Reserveren kan via coolkunstencultuur.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl